Verpakkingsmachines en spuitcabines

Betrouwbare ontstapelmachines, transportbanden of combinaties.

Verpakkingmachines en Spuitcabines

Ieder produkt in een eigen verpakking. Uw marketingafdeling bepaalt! Hoogwaardige en betrouwbare  ontstapelmachines zijn niet meer weg te denken in een geautomatiseerde inpaklijn. Dörr Kampen gaat samen met u graag verder dan alleen een ontstapelmachine. Praat eens met ons over slimme transport- en sluitsystemen. De Dörr verpakkingslijnen zijn uniek in haar soort.

Daarnaast produceren wij Dörr Chocoladespuitcabines. Dit is de slimme oplossing om de  spuitnevel in uw atelier te beperken.

 

bovenlader

Ontstapelmachines

Ontstapelmachines van Dörr worden gebruikt voor toepassingen binnen de Food- en  NonFood verpakkingsindustrie.

De machines ontstapelen probleemloos schaaltjes, plano’s, bakjes, bijsluiters, cupjes, caisses en sachets van verschillende soorten kunststof, karton, papier en zelfs hout!

 

bovenlader

Verpakkinglijnen en speciaal machinebouw

Ontstapelmachines in combinatie met een transportband en zo mogelijk ook  met dekselsluitsystemen, dat kan. Dörr zoekt samen met uw naar de beste maatwerk oplossing.

Voor oplossingen die niet standaard verkrijgbaar zijn, gaan wij graag met u in gesprek. Ontdek de bijna onbeperkte mogelijkheden!

 

bovenlader

Chocoladespuitcabine

Speciaal ontworpen in hygiënisch roestvast staal met een hoogwaardige filterafzuiging om de spuitnevel welke vrijkomt bij het sprayen van kleurstoffen en/of invetten van b.v. mallen  vrijkomt, op te vangen en af te zuigen.

De spuitcabine voorkomt dat de spuitnevel in uw hele atelier neerslaat waardoor u dit veel schoonmaakwerk bespaart.