Warmkasten en kruikenmoeders

specialisten sinds 1926

Warmkasten en kruikenmoeders

Warmkasten en kruikenmoeders van Dörr Kampen blinken uit in kwaliteit en eenvoud. Doordat ze volledig zijn uitgevoerd in roestvast staal, kunnen ze altijd gemakkelijk gereinigd worden. De Dörr dekenwarmkasten vind men terug in de recovery afdeling van OK complexen, terwijl de infuuswarmkasten door het gehele ziekenhuis geplaatst staan.

Door de hoogwaardige temperatuurregeling en de optimale convectie, kunnen Dörr dekenwarmkasten en Dörr infuuswarmkasten gemakkelijk aangepast worden aan de specifieke wens en toepassing van de gebruiker. Dörr kruikenmoeders vinden hun weg door het gehele ziekenhuis en zijn al bijna 100 jaar een begrip in zorg- en ziekenhuis.

Naast de standaard producten, die vaak uit voorraad leverbaar zijn, kan Dörr kampen voor elke situatie maatwerk leveren.

Eenvoudig en snel bestellen

003-document_bg

Stap 1

Vraag een offerte aan via ons offerteformulier

001-hand-shake_bg

Stap 2

Ontvang binnen 24 uur een scherp geprijsde aanbieding

002-server_bg

Stap 3

Standaard warmkasten uit voorraad leverbaar

Kruikenmoeders worden al sinds 1926 door Dörr geproduceerd. Altijd volgens de laatste productiemethodes.

Zo worden de kruikentanks tegenwoordig in roestvast staal uitgevoerd en met een robot afgelast.

 

Warmkasten en kruikenmoeders 

iso_9001

Hoogwaardige kwaliteit

Dörr warmkasten en kruikenmoeders worden in onze eigen productielocatie in Kampen ontwikkeld en geproduceerd.

Op deze manier kunnen wij garanderen dat deze warmkasten voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden en een tijdens hun lange levensduur probleemloos kunnen functioneren.

Maatwerk waar nodig

De kruikenmoeders en warmkasten van Dörr Kampen blinken uit in eenvoud, maar zijn standaard zeer compleet uitgerust.

Mocht u specifieke wensen of ideeën hebben, dan zoekt Dörr Kampen graag samen met uw naar een oplossing.

Waar nodig kan Dörr Kampen u maatwerk aanbieden.

Ontwikkeld met jarenlange  kennis

Als sinds 1926 bouwt Dörr kruikenmoeders en warmkasten voor de medische sector. Met deze jarenlange productkennis zorgt Dörr Kampen er voor dat u het best mogelijk product geleverd krijgt.

Voor duurzaam en professioneel gebruik

Dörr kruikenmoeders en warmkasten worden ontwikkeld  voor professioneel gebruik. De 24/inzetbaarheid vraagt naar een product die onder zware omstandigheden zijn werk foutloos kan uitvoeren.

Duurzaamheid staat bij Dörr Kampen hoog in het vaandel. Zo worden onze producten geproduceerd in een omgeving waarbij het elektriciteitsverbruik duurzaam wordt opgewekt. Ook bij het ontwerp van onze warmkasten en kruikenmoeders heeft de reductie van het elektriciteitsverbruik een grote rol gespeeld en worden er in de loop van de jaren steeds duurzamere componenten toegepast.

Onderhoud & service

Naast de productie van onze apparatuur, zorgt Dörr Kampen voor de service en onderhoud. Onze servicemonteurs hebben hun standplaats door heel Nederland, waardoor uw storing voorspoedig verholpen kan worden.

Om uw warmkast en kruikenmoeder in topconditie te houden adviseren wij een jaarlijkse controlebeurt. En kunt u jarenlang probleemloos gebruik blijven maken van uw product.

Afspraak maken

Dörr Kampen, Degelijk en Betrouwbaar!

+31 (0)38 3314200 | info@dorrkampen.nl

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing?
Wij denken graag met u mee!

Afspraak maken