Medische apparaten

Premium kwaliteit bedpanspoelers, warmkasten, kruikenmoeders, voorreiniging en loodhanden

Bedpanspoelers en vermalers

De Dörr Nova bedpanspoelers zijn volautomatische spoel- en desinfectieapparaten voor het reinigen en desinfecteren van bedpannen, urinalen, toiletemmers, waskommen en maatbekers. De bedpanspoelers worden in onze eigen fabriek in Kampen, Nederland gebouwd.

bovenlader

Dörr Nova 2000 bedpanspoeler

De Dörr Nova 2000 is de bovenlader bedpanspoeler, welke veel gezien is in zorginstellingen en ziekenhuizen. De Dörr Nova 2000 voldoet onder andere aan de NEN-EN 15883-3 en de SRI-richtlijn. (CE 0344)

bovenlader

Dörr Nova 4000 bedpanspoeler

De Dörr Nova 4000 is de frontlader en heeft een grote, ergonomisch geplaatste spoelkuip die tal van extra mogelijkheden biedt. De Dörr Nova 4000 voldoet onder andere aan de NEN-EN 15883-3 en de SRI-richtlijn.  (CE0344)

bovenlader

Nova EasyClean bedpanspoeler

De Dörr Nova EasyClean is het instapmodel frontlader bedpanspoeler en voldoet aan de NEN-EN 15883-3.  De Nova EasyClean is ideaal voor kleinschalig gebruik. (CE 0633)

bovenlader

Vermaler voor pulpmaterialen

Deze krachtige vermaler uit het Verenigd Koninkrijk is van bewezen kwaliteit. Deze vermaler vermaalt pulp bedpannen en urinalen en andere pulp materialen. Een alternatief voor bedpanspoelers. Voldoet aan de SRI-richtlijn

Warmkasten en Kruikenmoeders

Al bijna 100 jaar produceert Dörr Kampen de kruikenmoeder. Naast deze langloper zijn de warmkasten voor dekens en infusen niet weg te denken uit het moderne ziekenhuis.

bovenlader

Dörr Infuuswarmkasten

De Dörr warmkasten voor infusen zijn er in vrijstaande-, inbouw- en doorgeefuitvoering. Daarnaast kunnen Dörr infuuswarmkasten als maatwerk uitvoering geleverd worden. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uiteraard uitgevoerd in roestvast staal.

 

bovenlader

Dörr Dekenwarmkast

De Dörr Dekenwarmkasten zijn er in vrijstaande- en inbouwuitvoering. Daarnaast kunnen Dörr Dekenwarmkasten als maatwerk uitvoering geleverd worden. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uiteraard uitgevoerd in roestvast staal.

bovenlader

Dörr Kruikenmoeder

De Dörr kruikenmoeder en bedkruiken, sinds 1926 een begrip in de verpleging. Leverbaar in vrijstaande- en inbouwmodellen. Passende rvs bedkruiken zijn los leverbaar.

CSA / CSSD voorreiniging

Premium kwaliteit in manuele- en ultrasone voorreinigingsapparatuur voor de centrale sterilisatie en scopen desinfectiecentra. De afmeting en configuratie is altijd klantgericht maatwerk. Zij voldoen aan de IFU’s van alle fabrikanten van medische instrumentaria en flexibele endoscopen. Dörr Kampen biedt voor iedere afdeling een oplossing.

bovenlader

Voorreiniging CSA

Manueel voorspoelen, automatisch koud water voorspoelen ultrasoon voorreinigen of een combinatie van deze drie, het kan met onze Dörr Nova Sonic, Dörr Nova Clean of  Dörr Nova Combi.

 

bovenlader

Voorreiniging flexibele scopen

Met de Dörr scopenvoorreinigers verhoogt u het eindresultaat van de totale reiniging.  Met veel standaard oplossingen én veel optionele mogelijkheden met een niet te evenaren eindresultaat.

 

bovenlader

Doorgeefsluizen

Voor elke afdeling de juiste doorgeefsluis. Voor Cleanrooms, CSA’s, CSSD’s, OK’s, Wij bieden de juiste oplossing. Standaard of maatwerk. Sluisfunctie (Interlocks), drukverschillen en loodwanden behoren tot de mogelijkheden. Dörr Kampen heeft hier ruime ervaring in.

 

bovenlader

Inpaktafels

De Dörr inpaktafels worden klantspecifiek gebouwd. Door haar ervaring biedt het oplossingen waar u nog niet aan gedacht had. Wij dagen u uit om ons te verrassen met uw specifieke wensen.

 

Mano Flexibilo

De ManoFlexibilo is het ideale hulpstuk bij operaties van pees- en zenuw letsel, pink- en vinger fracturen, maar ook bij Dupuytren en carpaal tunnel syndroom. 

silicone hand 006

Mano Flexibilo

De Mano Flexibilo stelt de behandelend arts in staat om de hand van de patiënt in iedere gewenste positie te brengen en te houden gedurende de operatie.