Halffabricaten

“Wij zijn uw partner in innovatieve productontwikkeling.”

Halffabricaten

Dörr Kampen: Uw Partner in Innovatie en Kwaliteit.
Met bijna 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van medische apparaten en verpakkingsmachines is Dörr Kampen een toonaangevende naam in de industrie. Onze expertise stelt ons in staat om een breed scala aan producten te ontwikkelen voor onze eigen markt, en we delen deze kennis graag met onze gewaardeerde klanten.

Halffabricaten voor Diverse Toepassingen
Onze halffabricaten zijn terug te vinden in diverse toepassingen, waaronder marktwagens, de automobielindustrie en de maakindustrie. De kwaliteit en precisie van onze producten zijn essentiële bouwstenen voor deze sectoren.

Ondersteuning bij Ontwikkeling en Engineering
Naast de productie van halffabricaten biedt Dörr Kampen ook ondersteuning bij de ontwikkeling en engineering van uw eigen producten. Ons team staat klaar om samen met u de ideale oplossingen te creëren die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Uw Betrouwbare Partner
Kies voor Dörr Kampen als uw betrouwbare partner. Samen werken we aan innovatie, kwaliteit en succes voor uw projecten.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen. Bij Dörr Kampen staan kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop.

Eenvoudig en snel bestellen

003-document_bg

Stap 1

Vraag een offerte aan via ons offerteformulier

001-hand-shake_bg

Stap 2

Ontvang binnen 2 werkdagen een scherp geprijsde aanbieding

002-server_bg

Stap 3

Vlotte levering en installatie op locatie

“Halffabrikaten zijn bij Dörr in goede handen. Wij besteden al jaren naar volle tevredenheid ons rvs werk bij Dörr uit. Vertrouwde leverancier, meedenkend, prima levertijden, hoogwaardige afwerking en goede aftersales.”

René van de Rest / Projectengineer bij BK Market Trailers.

“Onze afdeling werkt alleen met bedpanspoelers van Dörr. Naar meerdere machines in omloop te hebben gehad zijn we hier het meest tevreden over. Ook de installatie en service was piekfijn in orde.”

Isala klinieken, Zwolle

Machines en apparaten van uitermate hoge kwaliteit

iso_9001
Het is een Dörr

Hoogwaardige kwaliteit

Diverse partijen hebben in het verleden al gekozen voor een verregaande samenwerking met Dörr Kampen.  Zo produceerd Dörr Kampen  voor BK markettrailers de roestvast stalen toonbanken en ander plaatwerk.

Belangrijke factoren voor deze samenwerking zijn de kwaliteit van de geleverde producten en indien gewenst, de rechtstreekse contacten met onze engineers. Deze jarenlange  samenwerking resulteert er in dat hun klant een product ontvangt met de meest hoogwaardige kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken.