Plaatbewerking

Een uitgebreid machinepark voor plaatbewerking voor de ontwikkeling van uw producten.

Plaatbewerking

Dörr Kampen ontwikkelt en produceert al bijna 100 jaar medische apparaten en sinds 30 jaar machines voor de verpakkingsindustrie.
Met de expertise voor de ontwikkeling en productie van een breed scala aan producten voor onze eigen markten, zetten wij onze kennis en machinepark ook in voor onze klanten. Zo vind u onze halffabrikaten terug in marktwagens, de automobielindustrie en de maakindustrie.

bovenlader

Halffabrikaten

Met onze jarenlange expertise in de ontwikkeling van machines en apparaten en het uitgebreide machinepark voor plaatbewerking kan Dörr Kampen u bijstaan in de productie van uw halffabrikaten.

bovenlader

Lasersnijden

Voor het produceren van apparaten en machines heeft Dörr Kampen een state of art lasersnijder voor het snijden van plaatwerk. Naast de eigen productie van onze apparaten en machines zetten wij onze lasersnijder graag in voor het snijden van uw plaatwerk.

bovenlader

Werkbladen

Dörr Kampen is al ruim 40 jaar lang toonaangevend in de grootkeukenmarkt, specialist in de productie van roestvast stalen spoel- en werkbladen die hun weg vinden naar alle mogelijk denkbare toepassingen. Zowel zakelijk als particulier. Werkbladen worden altijd voor u op maat gemaakt.

bovenlader

Zetwerk

Naast de inzet van onze kantenbanken voor de eigen productie, zet Dörr Kampen haar machinepark ook in voor het zetten van producten van onze klanten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.