(Endo)scopen voorreiniging

Een perfect eindresultaat begint met goede voorreiniging!

Flexibele endo scopen voorreiniging

Voor het beste eindresultaat is een goede voorreiniging van groot belang. Met de voorreinigings apparatuur van Dörr Kampen bent u in staat om de reinigingsprotocollen volgens de IFU van de instrumenten nauwkeurig te volgen. Flexibele scopen voorreinigings apparatuur van Dörr Kampen zijn standaard al zeer compleet, inclusief de keuze voor twee waterstanden. Met toevoeging van de juiste opties stelt u uw ideale machine samen. 

De flexibele scopen voorreinigers van Dörr Kampen zijn maatwerk. Het begint al met de lengte van het meubel. De lengte van het scopenbad, de indeling van de onderbouw en de verdere toevoeging van opties. Bijvoorbeeld water/lucht spuitpistolen met reduceer, spatkap, op- of inbouw van lektesters, meubel in hoogte verstelbaar en handenwasbakje met kraan.

previewbanner_los

(Endo)scopen voorreiniging

Download brochure (Endo)scopen voorreiniging

Vul uw gegevens in en download direct daarna onze brochure.

(Endo)scopen voorreiniging

Gemakkelijk bestellen

003-document_bg

Stap 1

Stuur ons uw PvE of maak een afspraak

001-hand-shake_bg

Stap 2

Ontvang een interessante offerte op maat

002-server_bg

Stap 3

Levering en vakkundige installatie

Dörr scopen voorreiniger

Veiligheid vóór alles!

Diverse soorten spoelers van uitermate hoge kwaliteit

iso_9001
iso_9001
iso_9001

Eenvoudige bediening

De bediening is zeer gebruikersvriendelijk. Het vullen en laten leeglopen  zijn te starten d.m.v. een kniepaneel in het front van het meubel. Een display boven de kniepanelen laat de diverse processtappen zien. Bij een mogelijke storing geeft het display de aard van de storing aan.

(Endo)scopen voorreiniging

Download brochure (Endo)scopen voorreiniging

Vul uw gegevens in en download direct daarna onze brochure.

(Endo)scopen voorreiniging

Besturing en veiligheid

De flexibele scopen voorreiniger is PLC gestuurd. De meeste instellingen zijn d.m.v. parameters klant specifiek in te stellen. Alle cycli worden nauwgezet door de PLC gecontrolleerd. Bij afwijkingen geeft de PLC via het display een melding.

De flexibele scopen voorreiniger  is standaard voorzien van een breektank. Hierdoor is het onmogelijk dat verontreinigd water terug kan stromen in het leiding netwerk. Optioneel kan ook het waterpistool vanuit de breektank gevoed worden.