Voorreiniging CSA

Een perfect eindresultaat begint met goede voorreiniging!

(Ultrasoon) voorreiniging voor de CSA

Voor het beste eindresultaat is een goede voorreiniging van groot belang. Met de voorreinigings apparatuur van Dörr Kampen bent u in staat om de reinigingsprotocollen volgens de IFU van de instrumenten nauwkeurig te volgen. Afhankelijk van de gekozen configuratie bent u in staat om manueel te reinigen, met koud water voor te spoelen (Nova Clean) en/of een ultrasone voorreiniging (Nova Sonic) uit te voeren. Een combinatie van beiden noemen wij de Nova Combi. Voorreinigingsmeubels zijn vrijwel altijd maatwerk, waarbij uw wensen centraal staan.

Voorreiniging CSA

Download brochure Voorreiniging CSA

Vul uw gegevens in en download direct daarna onze brochure.

Voorreiniging CSA
previewbanner_los

Voorreiniging CSA

Download brochure Voorreiniging CSA

Vul uw gegevens in en download direct daarna onze brochure.

Voorreiniging CSA

De weg naar succes

003-document_bg

Stap 1

Stuur ons uw PvE of maak een afspraak

001-hand-shake_bg

Stap 2

Ontvang een interessante offerte op maat

002-server_bg

Stap 3

Levering en vakkundige installatie

CSA voorreinigingsapparatuur van hoge kwaliteit

iso_9001
iso_9001
Het is een Dörr

Eenvoudige bediening

De bediening is zeer gebruikersvriendelijk. Zowel de koud water als ultrasooncycli zijn te starten d.m.v. een kniepaneel in het front va nhet meubel. Een display boven de kniepanelen laat zien in welke fase de reiniging zich bevindt. Bij een mogelijke storing geeft het display de aard van de storing aan.

Voorreiniging CSA

Download brochure Voorreiniging CSA

Vul uw gegevens in en download direct daarna onze brochure.

Voorreiniging CSA

Besturing en veiligheid

Zowel de Nova Clean als ook de Nova Sonic zijn PLC gestuurd. De meeste instellingen zijn d.m.v. parameters klant specifiek in te stellen. Alle cycli worden nauwgezet door de PLC gecontrolleerd. Bij afwijkingen geeft de PLC via het display een melding.

De Nova Clean en Nova Sonic zijn standaard voorzien van een breektank. Hierdoor is het onmogelijk dat verontreinigd water terug kan stromen in het leiding netwerk.

CSA voorreinigingsapparatuur van Dörr Kampen

Manuele reiniging

 

Een grote spoelbak met handdouche vormen de basis. Optioneel kan worden gekozen voor een spuitpistool voor water dat ook geschikt is voor demi- en osmose water, en een persluchtpistool, een bladdoorvoer voor een stoompistool en een semi automatische zeepdosering voor inweektoepassingen.  Een spatkap met afzuiging en verlichting complementeren het geheel.

Koudwater voorspoelen
(Nova Clean)

De instrumentenmanden worden in een liftsysteem geplaatst dat aan de volautomatische deksel is bevestigd. Door krachtige sproeiers in de deksel en zijwanden worden de instrumenten met koud water afgespoeld zodat de eerste grove verontreiniging wordt verwijderd. De sproeiers zijn zodanig geplaatst zodat er een ideaal sproeibeeld ontstaat. Na de cyclus opent de deksel weer geheel automatisch waarna de manden weer kunnen worden uitgenomen.

Ultrasone reiniging 
(Nova sonic)

Na de eventuele manuele- en koudwater voorreiniging kunnen de manden ultrasoon worden gereinigd. De Dörr Nova Sonic is standaard uitgerust met een krachtige multifrequentie generator (40-120kHz).  Ook hier worden de instrumentenmanden in een liftsysteem geplaatst dat aan de volautomatische deksel is bevestigd. Na de start van de cyclus sluit het deksel en worden de manden in het ultrasoonbad op de gekozen frequentie behandeld. Na afloop opent de deksel weer automatisch.